Ordinace v růžové zahradě 492. díl online ke shlédnutí

Online ke shlédnutí nový 492. díl seriálu Ordinace v růžové zahradě vysílaný ve čtvrtek 1. května 2014. Přímo zde jsme si pro vás připravili sváteční díl Ordinace vysílaný na svátek Práce. A jak jinak tento svátek oslavit, nežli právě lenošením a puštěním si pohodového seriálu. I tato epizoda Ordinace bude plná zajímavých situací a bude se toho v ní odehrávat opravdu hodně.

Zkrátka a jednoduše se tak máte opravdu na co těšit. Pevně věříme, že vás tato epizoda Ordinace zaujme a užijete si s ní jenom příjemné chvilky, protože právě od toho tento seriál je, abyste si u něj odpočinuli po náročném dni. I když to vlastně dnes úplně neplatí, když byl ten státní svátek, každopádně se máte i přesto na co těšit.

Ředitel Hofman se opět ocitá pod tlakem. Vypadá to, že si udělal až příliš mnoho nepřátel. Jirkovi začal pomáhal i Bobo Švarc. Společně se vrhli do doslova mravenčí práce a hledaní pochybení nemocnice v péči o pacienty asi tak během posledních deseti let. Švarc se dokonce podvolil, že k tomu sežene veškeré údaje z nemocniční kartotéky. Svou pomstu vybrušuje k dokonalosti i starý pan Zajíc, který nemůže Hofmanovi odpustit co provedl jeho rodině.

V rodině Suchých pokračuje nelehké soužití s Davidovým otcem. Tentokrát ale pro jednou ukáže starý pan Suchý také svojí lepší stránku. I on byl totiž dříve špičkovým doktorem a teď pomůže Davidovi s jedním nelehkým případem. Ke spokojenosti všech se ho skutečně podaří úspěšně vyřešit. Že by starý pan potřeboval také nějakou aktivitu tohoto druhu, aby si prostě jenom nepřipadal zbytečný?

Čestmír Mázl přemýšlí jak se má zachovat k Mirce a zda s ní má skutečně začít chodit po tom co mu vyznala lásku. V hlavě to má ještě trochu pomotané, protože si tím vůbec není jistý. Každopádně kolem sebe vidí, že ženská ruka by u něj v domácnosti byla potřeba jako sůl. Jenže sám vlastně ani neví, jak si má poskládat své pocity. Nyní je navíc nemocný Miky, takže naplno pozná jaké to je se ještě o někoho starat.

Šimon by rád šel povzbudit Sabinu do nemocnice, aby na svůj nelehký handicap nebyla sama. Jenže Helena si myslí, že je to velká chyba a že taková návštěva může Sabině jenom přitížit.

Víc už vám ale nemůžeme prozradit. Na to si prostě nejnovější 492. díl Ordinace v růžové zahradě přehrajte pohodlně a zdarma online. Určitě se u něj budete dobře bavit. V televizi se tento díl vysílal ve čtvrtek 1. května 2014. Za nás vám přejeme příjemnou zábavu.