Bezva ženská na krku – online ke shlédnutí

Film Bezva ženská na krku online a zdarma. Přehrajte si přes internet novou českou komedii. Zavede nás do časů letní pohody a zábavy. Snímek natočil režisér Tomáš Hoffman podle scénáře, který sám napsal společně s Jiřím Vejdělkem a Martinem Horským. Je to film o odvážné ženě, která se kvůli rozvodu rozhodně přestěhovat na vesnici.

Podzim už klepe na vrátka, což je ten absolutně nejlepší čas k tomu připomenout si léto. Vždyť u dobrého filmu přeci jenom ten čas utíká mnohem příjemněji. A to víme nejenom my, ale jistě i vy. Právě proto jsme pro vás nahráli nový český film Bezva ženská na krku. Natočil ho režisér Tomáš Hoffman, pro kterého to byl vlastně jeho debut. Jinak je to ale zkušený producent, jenž má na kontě úspěšné filmy jako Ženy v pokušení, Muži v naději nebo Nestyda.

Bezva ženská na krku online ke shlédnutí.

Film jsme pro vás nahráli v perfektní HD kvalitě. Čeká vás tak opravdu detailní obraz a křišťálově čistý zvuk. Po technické stránce prostě jenom to nejlepší. Náš streamovací přehrávač se navíc ovládá opravdu jednoduše, stačí jenom pár kliknutí myši a samozřejmě se přihlásit v horní části tohoto webu.

A o čem je příběh filmu? Hlavní hrdinkou je Eliška. Pohodová ženská lehce po čtyřicítce, která si žije pohodlným pražským životem. Stará se o domácnosti i svého manžela, kterého velmi miluje. Pavel je úspěšný podnikatel a nějak mu náklonnost jeho ženy už přestává stačit. Proto se rozhodl rozvést. Eliška je smutná, ale v rámci možností to bere sportovně. Navíc je to příležitost postavit se na vlastní nohy a začít znova.

Její cesty vedou do zapadlé středočeské vesnice. Tady dostala místo učitelky na základní škole i s bytem. Jak se ale brzy ukáže, tak to celé není zase až tak jednoduché. Největší problém je Elišky spolubydlící. Tím  je jistý pan Božíček. Místní nerudný hrobník, který má velmi špatnou zkušenost se ženami. Společné bydlení tak své nové spolubydlící pěkně osladí. A to přestože se Elišce líbí, protože je to jinak pohledný chlap v jejím věku. Ale takový hulvát. To by asi nešlo nebo snad ano?

Shrnutí filmu Bezva ženská na krku

Nová česká komedie režiséra Tomáše Hoffmana. Máte rádi zábavu? Pokud ano, tak to byste rozhodně neměli minout film Bezva ženská na krku. Nová česká komedie se může pochlubit skvělých hereckým obsazením v čele s Ondřejem Vetchým, Petrou Hřebíčkovou, Václavem Postráneckým, Miroslavem Táborským nebo Jiřím Langmajerem. K tomu přidává romantické kulisy vesnice a zajímavý příběh. Tenhle film má všechno a zároveň se opravdu povedl. Pokud  hledáte povedený snímek k odreagování, tak si rozhodně vyberte tento film. Právě proto jsme ho ostatně pro vás připravili online přímo zde na této webové stránce. Užijte si ho od začátku až do konce.