Hologram pro krále online a zdarma!

Film Hologram pro krále online ke zhlédnutí. Přehrajte si pohodlně a zdarma přes internet snímek Hologram pro krále od německého režiséra Toma Tykwera. Je to působivý příběh o obchodníkovi, který se snaží prorazit v Saudské Arábii. Jenže to je pro obchod velmi specifická země. Nebyl by to ale Tom Hanks, kdyby se mu to nakonec v roli byznysmena Alana Claye nepodařilo.

Přímo zde na této webové stránce jsme pro vás přichystali online ke zhlédnutí film Hologram pro krále. S námi si ho budete moci přehrát opravdu velmi pohodlně a zdarma přes internet. Celé je to vlastně jenom otázka pár kliknutí, protože jsem pro vás tento snímek, jenž měl premiéru 17. 11. 2016 připravili přímo zde. Náš inteligentní přehrávač se přizpůsobí prakticky jakémukoliv zařízení a navíc je velmi jednoduchý na ovládání.

Hologram pro krále online a zdarma!

Film vznikal v koprodukci hned pěti zemí a to: Velká Británie, Francie, Německa,  USA a Mexika. Za vším stojí německý režisér Tomas Tykwer, který k financování projektu využil dokonce i crowdfundingu na Kickstarteru. Jako předloha 98 minut dlouhého snímku posloužila kniha Dave Eggerse.

A o čem to celé je? Alan Clay je obchodník tělem i duší. Dokázal už vydělat spoustu peněz a o spoustu z nich také přišel. Teď by se rád vrátil na výsluní a proto musí uzavřít prvotřídní obchod. Co se od něj očekává?

Musí se vydat do Saudské Arábie a prodat tady supermoderní 3D hologramy přímo místnímu králi. Na první pohled to vypadá celkem jednoduše, protože Saudové o ně přímo projevili zájem. Jenže když dorazí Alan do Rijádu, tak zjišťuje, že to přeci jenom tak jednoduché nebude. Ze slíbené schůzky nic nebude. Tenhle stát je sžíraný byrokracii a bez dobrých kontaktů se nedostane vůbec nikam. To ale bude celkem problém, protože tu vůbec nikoho nezná.

Postupem času a po sérii karambolů ale přeci jenom Alan najde spojence. Jsou jimi upovídaný místní taxikář a krásné doktorka. Ti ho zasvětí do tajů místní kultury i to co má dělat. Najednou se všechno zlepší o sto procent. Bude to ale stačit k tomu, aby Alan udělal obchod svého života?

Hologram pro krále online hodnocení

Hologram pro krále je opravdu hezký film. Je to sice drama, ale má i své ryze komediální prvky. Je to prostě film ze života, kde se střídá to dobré a špatné. My jsme opravdu nadšeni, že můžeme být u toho a právě tento snímek vám nabídnout online ke zhlédnutí. S námi si ho přehrajete opravdu pohodlně a navíc zdarma. Určitě moc dlouho neváhejte a pusťte si ho.